قیمت طلا در معاملات آسیایی روز چهارشنبه ثابت ماند؛ چراکه عمده تمرکز بر نشانههایی در مورد تورم و نرخهای بهره ایالات متحده میباشد. البته چشمانداز تا حدی تهاجمی پیرامون نرخها، معاملهگران را نسبت به بازارهای فلزات محتاط نگه داشته است.
در میان فلزات صنعتی، با کاهش خوشبینی نسبت به اقدامات محرک چین و در انتظار نشانههای اقتصادی بیشتر از سوی بزرگترین واردکننده مس جهان، قیمتهای مس نیز محدود باقی ماند.
هر اونس طلا با 0.1 درصد کاهش به 2358 دلار و 93 سنت، در حالی که قیمت معاملات آتی طلا با سر رسید این هفته با 0.1 درصد افزایش به 2359 دلار و 80 سنت در هر اونس رسید. قیمتهای این فلز زردرنگ حتی با تثبیت بازدهی دلار و اوراق خزانهداری در معاملات یک شبه ثابت ماند. با وجود ثبات قیمت طلا، این فلز حدودا 100 دلار کمتر از بالاترین رکورد هفته گذشته باقی ماند. تمرکز در بازارهای فلزات بر سرنخهایی در مورد کاهش نرخ بهره ایالات متحده قرار دارد، بهویژه از زمانی که سیگنالهای تهاجمی فدرال رزرو باعث شد تا انتظارات معاملهگران برای کاهش نرخ بهره در ماه سپتامبر را کمرنگ شود.
نیل کشکاری، رئیس فدرال رزرو مینیاپولیس، روز سهشنبه اعلام کرد برخی سیاستگذاران افزایش بیشتر نرخ بهره برای فرونشاندن تورم چسبنده را رد نکردهاند، سناریویی که برای بازار فلزات نوید بدی دارد. نرخهای بهره بالا، فشار بیشتری را بر طلا وارد میکند، چراکه هزینه فرصت سرمایهگذاری در داراییهای بدون بازده را بالا میبرد.
در میان دیگر فلزات گرانبها روز چهارشنبه، معاملات آتی پلاتین با 0.2 درصد کاهش به 1069.00 دلار در هر اونس، درحالی که معاملات آتی نقره با 0.5 درصد افزایش به 32.312 دلار در هر اونس رسید. این دو فلز در هفتههای اخیر به دلیل اینکه در بازارهای صنعتی قرار گرفتند، عملکرد بسیار بهتری از طلا داشتند.
معاملات معیار آتی مس در بورس فلزات لندن با 0.6 درصد افزایش به 10566.50 دلار در هر تن، در حالی که قیمت های مس یک ماهه با 0.1 درصد کاهش به 4.8715 دلار در هر پوند رسید. هر دو قرارداد بسیار پایین تر از رکوردهای اخیر باقی ماندند. بزرگترین واردکننده مس جهان در این هفته اقدامات حمایتی بیشتری را برای بخش املاک اعلام کرد. اما معامله گران از این حرکت استقبال چندانی نکردند، زیرا منتظر سرنخ های بیشتری در مورد نحوه اجرا و تامین مالی اقدامات محرک جدید بودند.
تمرکز این هفته همچنین بر روی دادههای شاخص مدیران خرید کلیدی از چین است که قرار است روز جمعه منتشر شود تا نشانههای اقتصادی بیشتری از بزرگترین واردکننده مس در جهان، چین، به دست بیاید.