معاملات همچنان بی رمق و بی جان دنبال میشد به طوری که در نیمه دوم بازار همزمان با ناامید شدن فعالین کوتاه مدتی بازار از بهبود روند معاملات، بازار با فشار فروش مواجه شده و منجر به افت شاخص های بورس شد.
در هر گروه هم نمادهای مثبت و هم نمادهای منفی وجود داشت و همانطور که از روند شاخصها پیداست اوضاع نمادهای کوچکتر بازار مطلوب تر از نمادهای بزرگ بود. در پایان بازار 52 درصد نمادها منفی و 100 نماد صف خرید و 40 نماد صف فروش بودند.
شاخص کل در ابتدای بازار روندی با ثبات داشت سپس در نیمه دوم شروع به افت کرد و مجموعا 9490 واحد معادل 0.44 درصد کاهش یافت و تا سطح دو میلیون و 143 هزار واحدی کاهش یافت. شاخص کل هم وزن هم در نیمه اول صعودی و در نیمه دوم بازار نزولی بود و تنها با 323 واحد رشد معادل 0.04 درصد در همان سطح 746 هزار واحدی باقی ماند.
سه نماد فولاد ، تاپیکو و نوری بیشترین تاثیر را بر افت شاخص کل داشتند و سه نماد شهر، وبملت و خودرو جزو پرتراکنشترین نمادهای بازار بورس بودند.
ارزش معاملات خرد در بازار کمی پایین تر از روز گذشته و برابر مبلغ 5406 میلیارد تومان بود.
بیشترین ارزش معاملات مربوط به سه گروه خودرو ، محصولات شیمیایی و بانک بوده است.
حقیقی ها مبلغی در حدود 324 میلیارد تومان پول از بازار خارج کردند. پول خارج شده بیشتر از سه گروه خودرو ، محصولات شیمیایی و فلزات اساسی بوده است.
بیشترین پول وارد شده به نماد وارس و بیشترین پول خارج شده از نماد کالا بوده است.
علاوه بر این شاهد خروج پول از صندوق های با درآمد ثابت نیز بودیم.